Gerda – 30 років традиції

Gerda 30 years

Двері Gerda призначені для встановлення в приватних будинках, квартирах, офісних приміщеннях та в будівлях загального користування.

На сьогоднішній день ми пропонуємо:

  • стальні двері
  • стальні двері з панелями
  • стальні двері з панелями та вітражами

Наші двері вирізняє:

Надійність – результати досліджень довели, що деякі норми та вимоги стандартів для класу С (3-4) в дверях було перевищено вдвічі. Наші двері та замки є запорукою спокою клієнтів в Польщі, Україіні, Англії, Німеччині, Казахстані та в інших країнах;
Якість – постійний контроль, власні лабораторії для досліджень та використання найкращих матеріалів дає нам право стверджувати, що вироби фірми GERDA дійсно найвищої якості;
Міцність – найвища міцність та жорсткість дверного полотна та захист “больових точок” броньованими вставками.

Загартовані сталеві кульки всередині механізму захищають кріплення від висвердлювання та віджимання. Збільшення міцності полотна завдяки використанню ребер та легованої сталі. Крім цього, всередині дверного полотна вмонтовані грати із загартованих сталевих прутів.

Спеціальна конструкція дверних завісів, яка захищає їх від вибивання центральної вісі, та як захист протизнімні шипи. Особлива технологія монтажу дверей методом “заливної коробки”, та специфічна конструкція рами захищають двері від віджимання та вибивання.

Стійкість до атмосферних впливів – двері є стійкими до вологи та холоду і пристосовані до будь яких погодних умов. Їх можна встановлювати без других додаткових дверей. Декоративне покриття, що імітує цінні породи деревини, стійке до великих перепадів температури і вологості.

Функціональність – новаторські технологічні рішення та оригінльна конструкція дверного полотна дозволяють зберегти первинний зовнішній вигляд та експлуатувати двері протягом тривалого часу. Обємні декоративні панелі МДФ залишаються неушкодженими після вологого прибирання, ударів ногами та подряпин вашими улюбленцями – котами та собаками.

Персоналізація – можливості нашого асортименту практично необмежені – великий вибір малюнків та кольорів, панелей та вітражів, широка кольорова гама фурнітури. ми можемо запропонувати двері з будь -яким дизайном та прийнятною ціною згідно з вимогами галузі захисту, персональним смаком та фінансовими можливостями.

Серійність – серійне виробництво гарантує високу продуктивність та бездоганну якість продукції, адже автоматизація – найкращий захист від неуважності та неточності вимірювання.

Ізоляція – всі моделі GERDA, що представлені на ринку, мають відмінні ізоляційні властивості. Еластичний трубчастий ущільнювач, який накладається по всьому периметру дверей, дозволяє уникнути тепловтрат, проникнення до квартири запахів і звуків. Негорюча поліуретанова піна, яка заповнює внутрішній простір дверного полотна – це відмінний теплозахист.

Сертифікат – виробництво сертифіковане з будівельними нормами України.

Дверні полотна виготовляються зі сталі найвищої якості з оцинкованою поверхнею, яка захищає сталь від корозії. Після процесу гарячої прокатки металу на цю сталь наноситься багатошарове антивандальне покриття (декоративна плівка ПВХ), яке відрізняється від всіх видів фарбувань особливою стійкістю до стирання та механічних пошкоджень.


  1. Оцинкована сталь 1,25 мм.
  2. Утеплювач – поліуретанова піна
  3. Сталеві ребра жорсткості та прути із загартованої сталі
  4. Змінні декоративні панелі (MDF 8мм), ламіновані декоративною плівкою ПВХ
  5. Центральний замок
  6. Допоміжний замок
  7. Додатковий замок
  8. Жорсткий ланцюжок
  9. Сталеві протизнімні шипи
  10. Регульовані завіси

GERDA – одна з небагатьох компаній, яка виробляє замки для своїх дверей. Запатентований циліндр центрального замка Tytan RIM 6000 забезпечує 4 300 000 комбінацій що гарантує неповторність кожного ключа